vakantiehuisjeboeken.nl: Disclaimer Schoolvakanties Sitemap Nieuwsbrief

FLETCHER HOTELS

Fletcher Hotel Group onderscheidt zich door zijn authentieke hotel-restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn uniek en gelegen op de mooiste plekjes van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg, historische steden, maar ook in eeuwenoude bossen komt u ze tegen.

Nieuw bij Fletcher: Verrassing!

Klinkt deze kreet u als muziek in de oren, dan is het principe van het verrassingshotel van Fletcher zeker iets voor u. Boek één van de arrangementen op deze site en verblijf in één van onze charmante 3- en 4-sterren hotels. Welk hotel het gaat worden? Dat is nu juist de verrassing!


Onthaasten en genieten!

U kunt in onze hotels lekker onthaasten en genieten. Onthaasten gaat prima in de lounge, tuin en directe omgeving van onze hotels. Genieten kunt u van een heerlijke maaltijd in onze restaurants. Maar ook van een versnapering in onze bars en op onze terrassen.


Wandelen en fietsen

Rondom elk Fletcher hotel vindt u op loop- en fietsafstand tal van activiteiten en bezienswaardigheden, die u niet mag missen. Daarom vindt u op de internetsites van de individuele Fletcher hotels informatie en tips over de omgeving. Die leent zich uitstekend voor heerlijk ontspannende wandel- en fietstochten. Bij de receptie van de hotels is informatie te verkrijgen over de mooiste routes.


Feesten en partijen

Bent u van plan een feest of receptie te geven? Dan bent u bij Fletcher aan het juiste adres. Meerdere van onze hotels beschikken over schitterende zalen en een uitmuntende catering. In overleg kunnen onze hotels uw feesten en partijen tot in de puntjes verzorgen. Of het nu gaat om een jubileum, een barbecuefeest, diner met genodigden of een spetterend huwelijksfeest. Bij Fletcher viert u het op een onvergetelijke manier!