vakantiehuisjeboeken.nl: Disclaimer Schoolvakanties Sitemap Nieuwsbrief

Hotelmoment.nl

HotelMoment is dé specialist in het aanbieden van hotelarrangementen. HotelMoment heeft romantische, actieve, culinaire, stads- en verwenarrangementen samengesteld, dus we kunnen met recht zeggen dat we voor ieder moment een hotel hebben. Daarnaast biedt HotelMoment de mogelijkheid om losse overnachtingen in een hotel te boeken.

HotelMoment staat in direct contact met al haar hoteliers. Dit heeft als grote voordeel dat je net dat beetje extra service en gastvrijheid krijgt tijdens een verblijf in één van onze hotels.

HotelMoment biedt de mogelijkheid om direct op de hotelsite te boeken, waardoor je voordeliger uit bent, 100% veilig betaalt en privacy gegarandeerd is.

Op de website vind je voor elk hotel een aparte pagina. Hier staat de basisinformatie over een hotel. Als je geïnteresseerd bent en meer wilt weten, kun je doorklikken naar de website van het hotel. Hier staat uitgebreide informatie over het hotel en kan een verblijf geboekt worden.

Uw reservering bij HotelMoment.nl kunt u online betalen. U kunt met creditcard (Eurocard/Mastercard, American Express of Visa Card) of iDEAL betalen. Inwoners van Nederland kunnen ook middels een eenmalige incasso betalen.