vakantiehuisjeboeken.nl: Disclaimer Schoolvakanties Sitemap Nieuwsbrief

HotelsdeCharme.nl

HotelsdeCharme.nl is de website met sfeer hotels, romantische hotels , landelijke hotels en charmante hotels door een groot deel van Europa. Hier geen massa maar juist unieke hotels met karakter op even bijzondere als moeilijk te vinden locaties.

Elk hotel is met zorg geselecteerd en heeft vriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit garandeert de beste verhouding in prijs/kwaliteit - van eenvoudig tot luxe. Daarnaast zijn er een groot aantal aanbiedingen en zijn al deze unieke hotelseenvoudig online te reserveren. Een hotel zoeken kan eenvoudig via de interactieve kaart of door een regio te selecteren.

De website biedt een selectie met honderden karakteristieke, romantische, landelijke en charmante hotels door een groot deel van Europa.

Geen aanbod van de grote hotelketens maar juist unieke hotels op even bijzondere als moeilijk te vinden locaties. Elk hotel is met zorg geselecteerd en heeft vriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit garandeert de beste verhouding in prijs/kwaliteit - van eenvoudig tot luxe. Het aanbod hotels concentreert zich op Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italiƫ, Portugal en Spanje.

otels de Charme biedt de klant de mogelijkheid om via tal van selectiecriteria zijn keuze te kunnen bepalen. Klanten hebben bij hotelboekingen altijd inzicht in de actuele beschikbaarheid en kunnen online het hele boekingsproces doorlopen en betalen. Daarnaast is er het callcenter beschikbaar voor telefonische reserveringen en/of vragen. Het aanbod is afkomstig van Transeurope NV die ook de boeking afhandelt.