vakantiehuisjeboeken.nl: Disclaimer Schoolvakanties Sitemap Nieuwsbrief

VAKANTIEPARK DE KRIM

Op Vakantiepark De Krim bent u verzekerd van privacy en comfort, ongeacht welke accommodatie u kiest. Laat de vakantie op Texel maar beginnen! U heeft de keuze uit een ruime bungalow / vakantiehuis, familievilla's, een luxe chalet of een (hotel) appartement.


De Cocksdorp

In het noorden van Texel vindt u op Vakantiepark De Krim de bungalows, familievilla's en de chalets. Vakantiepark De Krim Texel is ruim van opzet. U kunt zich in alle rust terugtrekken in een vakantiehuis met grote tuin. De bungalows / vakantiehuizen en chalets zijn van alle gemakken voorzien. Dankzij de uitgebreide parkfaciliteiten, zoals restaurants, zwembad en supermarkt, heeft u alles bij de hand voor een onbezorgde vakantie.


De Koog

In het bosrijke gebied vlak achter de Koog vindt u onze (hotel) appartementen en bungalows op Residentie Californië en de bungalows op Bungalowpark 't Hoogelandt. Ideaal als u op zoek bent naar rust en ruimte tijdens uw vakantie op Texel. Reserveer hier direct uw vakantie op Texel in een bungalow, chalet of appartement.