vakantiehuisjeboeken.nl: Disclaimer Schoolvakanties Sitemap Nieuwsbrief

DISNEYLAND RESORT

In een Magisch Koninkrijk niet zo heel ver hier vandaan - ergens in de buurt van de plek waar iedereen een wens mag doen en dromen werkelijkheid worden - komen de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven in een sprookje dat nog heel lang, en gelukkig, zal duren.

Het Land waar favoriete Disney figuren wonen en ze kunnen niet wachten om u te ontmoeten. Mickey en Minnie zijn er, maar u kunt ook 'Howdy' zeggen tegen Goofy en 'Hello Honey' tegen Winnie de Poe. En ze zijn altijd 'in' voor een knuffel, een handtekening en een foto. Zeg maar 'cheese.'

In het Disneyland Park is iedere dag een feestdag

Naast alle prachtige attracties en figuren zijn er het hele jaar door ook spectaculaire parades en shows om met het hele gezin van te genieten. Er is elke dag iets speciaals te beleven!


Spanning in alle vormen en maten

De opwindende attractie Space Mountain: Mission 2 neemt u mee op een reis naar de grenzen van het universum, terwijl de kleintjes een cruise rond de wereld kunnen maken in "it's a small world". Het Park zit boordevol plekjes om met de hele familie plezier te hebben, van Pirates of the Caribbean tot de Mad Hatter's Tea Cups.