vakantiehuisjeboeken.nl: Disclaimer Schoolvakanties Sitemap Nieuwsbrief

LIBEMA VAKANTIEPARKEN

Vakantiepark Beekse Bergen

Vlakbij giraffen en gorilla's! Vakantiepark Beekse Bergen maakt deel uit van een uniek vakantie- en recreatiegebied vlakbij Tilburg. Op dit vakantiepark vinden bezoekers alle ingredienten voor heerlijke midweek, weekend of langere vakantie in het Afrikaanse hart van Brabant.

SafariCamp Beekse Bergen

Beleef het ultieme vakantie-avontuur op SafariCamp Beekse Bergen in Hilvarenbeek (Brabant). Hier logeert u vlakbij het bos en wordt u elke ochtend gewekt door een brullende leeuw. Na een ontbijt met tijgerbollen wandelt u een paar minuten later over de savannes van Safaripark Beekse Bergen.

Libéma Vakantiepark Dierenbos

Nieuw in ons aanbod is Vakantiepark Dierenbos! Als medio april de poorten van dit vakantiepark weer opengaan, is het park compleet vernieuwd. Aan de rand van ’s-Hertogenbosch beleeft u een heerlijke vakantie tussen talrijke bosdieren zoals vossen, dassen en herten. Middenin het groen, op grote kampeervelden en in gerestylde bungalows. Als de kids zich vermaken op de kinderboerderij of beestachtig leuke speeltuin van het vernieuwse Vakantiepark Dierenbos, fietst u naar het gezellige ’s-Hertogenbosch om daar te smullen van Bossche bollen. Terug op het vakantiepark schuift u samen aan tafel in het vernieuwde restaurant of gaat ‘de strijd’ met elkaar aan op de bowlingbaan. Ontdek samen hoe heerlijk vakantie vieren kan zijn in het volledig vernieuwde Vakantiepark Dierenbos.