vakantiehuisjeboeken.nl: Linkpartners Disclaimer Schoolvakanties Sitemap Nieuwsbrief

Monte da Cerca (4 pers.) - Faleiros

Monte da Cerca (4 pers.) - VillaXL.com
VillaXL.com
Huiscode : APT001166
Land : Portugal
Streek : Alentejo
Plaats : Faleiros

Prijs vanaf € 210.00 per week

Op het terrein van Monte da Cerca, in het dorpje Faleiros, staat samen met het huis van de eigenaar deze kleine cottage.

De cottage (40 m2) beschikt over een woonkamer met TV, radio, openhaard, kitchenette en een eettafel voor 4 personen. De kitchenette is uitgerust met een gasfornuis, koelkast en koffiezetapparaat. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed, een smalle doorloopkamer met 1 stapelbed en een badkamer met douche en toilet. Buiten is een kleine privť tuin met twee overdekte terrassen (7 m2 en 3 m2) met een tuintafel en 4 stoelen, een parasol en een buiten douche. U kunt tevens gebruik maken van de wasmachine, Internettoegang (op aanvraag) en telefoon (op aanvraag) in het huis van de eigenaar.


Monte da Cerca is gelegen in een rustige omgeving en is goed toegankelijk, dicht bij de EM 511, 3 km van Terena en 2 km van Ferreira de Capelins. Er zijn dichtbij fantastische plaatsen om te bezoeken: Kastelen, Romeinse ruÔnes, prehistorische monumenten en de dam Alqueva, het "grote meer", het grootste kunstmatige meer in Europa.

Als u met het vliegtuig komt, vliegt u naar Badajoz in Spanje. Indien nodig kan de eigenaar u daar ophalen. U kunt ook naar Lissabon vliegen. Vanuit hier kunt u de snelbus nemen of u kunt bij de luchthaven een auto huren.

Aankomst: elke dag van de week.

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Monte da Cerca (4 pers.)

Meer vakantiehuizen in Alentejo
Meer vakantiehuizen in Portugal

Bekijk alle vakantiehuizen van VillaXL.com

Deze pagina wordt u aangeboden door Vakantiehuisje Boeken i.s.m. VillaXL.com